Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Yanni concertează la Zone Arena

Celebrul pianist și compozitor de origine greacă, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti pe 14 septembrie 2011. Evenimentul este organizat de Asociaţia... Continuare »
yanni

yanni Celebrul pianist și compozitor de origine greacă, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti pe 14 septembrie 2011.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet și face parte din turneul “Truth of Touch” pe care Yanni îl susține alături de orchestra sa.

Yanni a dat dovadă încă de la o vârstă fragedă de înclinație către muzică. A învăţat singur să cânte la pian, iar la 18 ani pleacă în Statele Unite, unde alături de trupa Chameleon, face primii pași în industria muzicală de gen.

Adevăratul succes a venit în 1992, când albumul său “Dare to Dream” i-a adus prima nominalizare la Premiile Grammy.

Înregistrarea concertului susținut la Acropolis “Yanni Live at the Acropolis”, primul material video al artistului a fost un succes extraordinar, fiind transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări și având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

În cei 20 de ani de carieră în muzică, Yanni se poate lăuda cu 35 de albume de platină şi de aur, la nivel mondial și cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Biletele la evenimentul din toamnă au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcție de categorie şi vor fi puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Băneasa Shopping City şi online pe www.vreaubilet.ro.

Citește mai multe despre Yanni
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Bonham a finalizat o piesă Led Zeppelin neterminată

Bateristul Jason Bonham a lucrat la o piesă pe care Led Zeppelin a abandonat-o, iar aceasta va apărea pe noul...

Închide