Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Yanni concertează la Zone Arena

Publicat

pe

yanni
yanni

yanni Celebrul pianist și compozitor de origine greacă, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti pe 14 septembrie 2011.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet și face parte din turneul “Truth of Touch” pe care Yanni îl susține alături de orchestra sa.

Yanni a dat dovadă încă de la o vârstă fragedă de înclinație către muzică. A învăţat singur să cânte la pian, iar la 18 ani pleacă în Statele Unite, unde alături de trupa Chameleon, face primii pași în industria muzicală de gen.

Adevăratul succes a venit în 1992, când albumul său “Dare to Dream” i-a adus prima nominalizare la Premiile Grammy.

Înregistrarea concertului susținut la Acropolis “Yanni Live at the Acropolis”, primul material video al artistului a fost un succes extraordinar, fiind transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări și având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

În cei 20 de ani de carieră în muzică, Yanni se poate lăuda cu 35 de albume de platină şi de aur, la nivel mondial și cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Biletele la evenimentul din toamnă au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcție de categorie şi vor fi puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Băneasa Shopping City şi online pe www.vreaubilet.ro.

Trending