Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

VH2 și Magnolia pe aceeași scenă cu Roxette

VH2

Trupa VH2 │ FOTO: PR

Trupele VH2 și Magnolia vor cânta în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena.

VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături de care au venit Cătălin Tuță Popescu (clape, backround vocals), Răzvan Lupu (tobe, backround vocals), Vladimir Pocorschi (chitară, backround vocals), Eugen Sonia (bass) și Cătălin Cățoiu (percuție).

“Trece vremea”, primul lor single a fost foarte bine primit de public și a precedat apariția albumului de debut VH2 intitulat “Greatest Hits”. Materialul a fost reediat un an mai târziu și a fost lansat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând single-ul omonim și piese precum: “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”.

Pe 18 mai 2011, VH2 va lansa discul “2-VH2”, care va putea fi ascultat în premieră în cadrul concertului ce va deschide show-ul Roxette de la București.

Magnolia este proiectul inițiat de Raluca Leahu, cunoscută ca DJ și prezentator radio și TV. Alături de Dan Leahu (chitară și synth), Radu Anghel (bass) și Bogdan Moroșanu (tobe), Magnolia încântă publicul cu stilul retro cu influențe de electro, pop, soul și chiar de rock.

Anul trecut, Magnolia a deschis show-ul trupei I Blame Coco, iar la scurt timp după a lansat și single-ul de debut, “Music”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și The Ark, la mai multe categorii de preț: Golden VIP 350 lei, Tribună VIP 250 lei, Gazon A 120 lei.

Citește mai multe despre MagnoliaVH2
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pendulum strânge fonduri pentru Japonia cu o melodie în exclusivitate

Pendulum oferă fanilor o melodie în exclusivitate pe site-ul trupei, donând veniturile către Crucea Roșie și Medici fără Frontiere. Pendulum...

Închide