Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Tratament VIP pentru Shakira la București

Publicat

pe

SHAKIRA_schita acces
SHAKIRA_schita acces

Schita acces la concertul SHAKIRAOrganizat de Emagic, concertul Shakirei va avea loc pe 7 mai în Piața Constituției din București și va fi deschis de Smiley și Bosquito.

Pentru a se simți cât mai bine în țara noastră, cabina artistei va fi decorată cu mobilier lucrat manual: o canapea mare, două măsuțe de cafea și scaune din lemn indian de sheesham și o oglindă marocană. Nu-i vor lipsi nici fructele (mandarine, mango, banane, pepene, prune și piersici), micile gustări, chipsuri și bomboane asortate, precum și ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată și bere românească.

Staff-ul artistei columbiene cuprinde peste 70 de persoane, printre care cei 8 membri ai trupei sale, 2 dansatore și un coregraf, make-up artistul și stilistul personal, precum și un profesor de limba franceză ce o însoțește la majoritatea concertelor sale. Cinci membri din personalul însoțitor sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, cărora li se vor alătura iaurturile naturale, salatele (de roșii, castraveți sau ciuperci) și dulciurile: prăjituri de casă, ciocolată neagră și batoane dietetice.

Pregătirile pentru recitalul de sâmbătă au intrat pe ultima sută de metrii, Piața Constituției fiind închisă în acest moment în vederea amenajării zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa de producție a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda și transportat cu 13 tiruri de mare tonaj.

Informații despre tot ce trebuie să știi dacă mergi la concert pot fi găsite aici: https://www.infomusic.ro/2011/05/informatii-pentru-cei-ce-merg-la-concertul-shakirei/.

Trending