Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

The Killers se întoarce în studio

Ronnie Vannucci a dezvăluit faptul că The Killers se întoarce în studioul de înregistrări săptămâna viitoare. Bateristul, care este implicat și într-un alt proiect muzical, Big Talk, nu a vrut... Continuare »
the-killers

the-killersRonnie Vannucci a dezvăluit faptul că The Killers se întoarce în studioul de înregistrări săptămâna viitoare.

Bateristul, care este implicat și într-un alt proiect muzical, Big Talk, nu a vrut să dea mai multe detalii despre noul album, dar a precizat că va fi o zi importantă, întrucât după ceva timp vor fi din nou împreună în studio.

Legat de noua sa formație, Big Talk, Vannucci a mărturisit că s-a implicat în proiect mai mult din cauza faptului că se plictisea după ce The Killers a încheiat turneul. Albumul de debut al trupei va avea lansarea pe data de 12 iulie.

 

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Al Di Meola de la Timișoara s-a amânat

Concertul lui Al Di Meola, programat pentru 13 mai 2011 la Timișoara, se va reprograma pentru săptămâna următoare, în intervalul...

Închide