Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Killers se întoarce în studio

Ronnie Vannucci a dezvăluit faptul că The Killers se întoarce în studioul de înregistrări săptămâna viitoare. Bateristul, care este implicat și într-un alt proiect muzical, Big Talk, nu a vrut... Continuare »
the-killers

the-killersRonnie Vannucci a dezvăluit faptul că The Killers se întoarce în studioul de înregistrări săptămâna viitoare.

Bateristul, care este implicat și într-un alt proiect muzical, Big Talk, nu a vrut să dea mai multe detalii despre noul album, dar a precizat că va fi o zi importantă, întrucât după ceva timp vor fi din nou împreună în studio.

Legat de noua sa formație, Big Talk, Vannucci a mărturisit că s-a implicat în proiect mai mult din cauza faptului că se plictisea după ce The Killers a încheiat turneul. Albumul de debut al trupei va avea lansarea pe data de 12 iulie.

 

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Al Di Meola de la Timișoara s-a amânat

Concertul lui Al Di Meola, programat pentru 13 mai 2011 la Timișoara, se va reprograma pentru săptămâna următoare, în intervalul...

Închide