Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

The Cure cântă în întregime primele 3 albume

Cure a fost anunțată cap de afiș la festivalul Vivid Life de anul acesta, ce se desfășoară în Sydney, Australia, în perioada 27 mai – 06 iunie. Pentru a face... Continuare »
the-cure

the-cureCure a fost anunțată cap de afiș la festivalul Vivid Life de anul acesta, ce se desfășoară în Sydney, Australia, în perioada 27 mai – 06 iunie.

Pentru a face evenimentul și mai atractiv, formația a anunțat că va interpreta în întregime primele trei albume lansate, Three Imaginary Boys (1979), Seventeen Seconds (1980) și Faith (1981).

În plus, pe scenă se vor alătura grupului și foști membrii ai formației.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la festival, toate concertele vor fi înregistrate, prelucrate și apoi lansate pe DVD, spre sfârșitul acestui an.

 

Citește mai multe despre The Cure
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
R.E.M. relansează albumul “Lifes Rich Pageant”

Anul acesta cei de la R.E.M. relansează cel de-al patrulea album din carieră. După "Murmur", "Reckoning" și "Fables of the...

Închide