Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Teodora Enache, concert la The Ark

Publicat

pe

teodora-enache
teodora-enache

teodora-enacheTeodora Enache se alătură colecției de concerte din cadrul serilor “Live in The Lounge” din The Ark. Artista va susține pe 6 mai 2011, alături de Liviu Butoi (saxofon) și Arpad Kajtar (chitară) un concert plin de căldură și eleganță.

Vocea celebrei interprete de jazz, Teodora Enache, se aude nu doar în România, ci și peste ocean și chiar a fost numită “a doua Ella Fitzgerald”.

În cei 20 de ani de carieră, artista a construit o legătură culturală între România și America, unde a lansat primul DVD de jazz cu muzicieni români – "Teodora Enache and Johnny Răducanu – 2 Icons of Jazz" și unde a susținut numeroase concerte alături de nume grele ale jazz-ului american: Curtis Fuller, Les Paul, Stanley Jordan, Ricardo Scale, Darius Brubeck sau Burton Greene.

După nenumărate spectacole susținute în orașe din toată lumea precum Montreal, Montreux, Marciac, Budapesta, Panama, Paris, Viena, Milano, Stockholm sau Strasbourg, Teodora Enache a primit Premiul de Excelență pentru cea mai importantă contribuție internațională a unui muzician de jazz din România, din partea Societătii Române de Radiodifuziune.

Vineri, 6 mai de la ora 21:00, muzica Teodorei Enache va răsuna pentru publicul din lounge-ul The Ark.

Comentează

Trending