Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ten Years After, turneu în România!

Publicat

pe

ten-years-after
ten-years-after

ten-years-afterCea mai cunoscută trupă de blues-rock din anii '60-'70, Ten Years After, va reveni în România în această toamnă pentru o serie de concerte.

Primul eveniment va avea loc la București pe 23 octombrie 2011 la Sala Palatului cu începere de la ora 19.00.

Publicul bucureștean va avea ocazia să se delecteze cu show-ul pentru care cei de la Ten Years After sunt celebri în toată lumea.

Organizatorii evenimentului au profitat de venirea trupei în România și au programat concerte și în Iași pe 24.10 la Casa de Cultură a Sindicatelor, în Timișoara pe 25.10 la Sala Filarmonicii și la Cluj pe 26.10 la Casa de Cultură a Studenților, spre deliciul fanilor ce nu puteau ajunge la reprezentația de la București.

Formația britanică semnează hituri legendare precum "I'm Going Home", "Hear Me Calling", "I’ love to change the world", "Good Morning Little School Girl" și "Love like a man", piese ce au stat săptămâni la rând pe primele poziții în topurile de specialitate din întreaga lume.

Pe scena Sălii Palatului, atmosfera va fi încălzită de trupa de rock autohtonă RIFF, trupă ce a mai avut ocazia să cânte și în deschiderea concertului pe care Ten Years After l-a susținut anul trecut în București.

Biletele pentru evenimentul din București pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria-Băneasa Shopping City, de la Sala Palatului și de pe www.vreaubilet.ro, la prețuri cuprinse între 60 și 170 de lei, în funcție de categoria de loc, iar  pentru restul orașelor, biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Trending