Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Taxi cântă pe aceeași scenă cu Ali Campbell

Publicat

pe

Dan Teodorescu (Taxi)
Dan Teodorescu (Taxi)

Taxi este trupa ce va dechide pe 16 iunie 2011 la Sala Palatului concertul caritabil pe care fosta voce UB40, Ali Campbell îl va susține la București.

Formația românească condusă de Dan Teodorescu, este cunoscută pentru activitățile sale filantropice, punând umărul la strângerea de fonduri pentru multe cazuri disperate în care viața unor copii era pusă în pericol.

Cu ocazia concerului din capitală, Taxi va participa la un eveniment susținut de Asociația FARA România care are grijă de copii săraci, abandonați sau cu dizabilități.

Dan Teodorescu (Taxi)

Membrii trupei Taxi au ales să se folosească de statutul de persoane publice pentru a ajuta persoanele aflate în dificultate: "Îi mulțumim Asociației FARA pentru ca ne-a tras de manecă și ne-a oferit posibilitatea să mai facem și noi o faptă bună. Ne bucurăm întotdeauna când întâlnim oameni cărora le pasă".

Recitalul lui Ali Campbell va avea loc pe 16 iunie 2011 la Sala Palatului începând cu orele 20:00. Fondurile obţinute în urma vânzărilor de bilete precum şi a donaţiilor vor fi folosite pentru susţinerea proiectelor fundaţiei FARA România, o fundație de caritate care își desfășoara activitatea sub înaltul patronaj al Prințului de Wales, al actriței Nicole Kidman și al Prințesei Marina Sturdza.

Biletele pentru concert se găsesc la următoarele preţuri: 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei şi 220 lei în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Trending