Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Steven Tyler și Johnny Depp fac muzică împreună

Se pare că în ultima perioadă actorul Johnny Depp a petrecut mult timp în studioul de înregistrări, unde lucrează la o serie de piese împreună cu Steve Tyler. Potrivit site-ul... Continuare »
johnny-depp

Johnny Depp

johnny deppSe pare că în ultima perioadă actorul Johnny Depp a petrecut mult timp în studioul de înregistrări, unde lucrează la o serie de piese împreună cu Steve Tyler.

Potrivit site-ul spinner.com, actorul a declarat că îl admiră foarte mult pe Tyler și că ideea de a compune câteva piese cu el este un vis devenit realitate.

Nu este pentru prima dată când Johnny Depp are contact cu muzica, în anii '90 cântând la bas in trupa P, din care mai făceau atunci parte Gibby Haynes de la Butthole Surfers și Flea de la Red Hot Chili Peppers.

De asemenea, actorul a mai cântat la chitară pe unele piese ale grupului Oasis, a colaborat la noul album al lui Shane MacGowan și a fost implicat în multe alte proiecte, muzica fiind o mare pasiune pentru el.

Citește mai multe despre Johnny DeppOasisRed Hot Chili PeppersSteven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete reduse la INNA prin pagina FHM de Facebook

FHM a lansat platforma FHM Music odată cu primul concert INNA în România! Pe 17 mai, la Arenele Romane, INNA,...

Închide