Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Shakira de România

Publicat

pe

Shakira și Sanziana înaintea concertului din București
Shakira și Sanziana înaintea concertului din București

Shakira și Sanziana înaintea concertului din București

Shakira a povestit pe blogul oficial o întâmplare dinaintea concertului de la București din 7 mai 2011, când s-a întâlnit cu Sânziana, o fană talentată cu o voce foarte asemănătoare cu a ei.

Cu puțin timp înainte de începerea spectacolului, fana Shakirei s-a întâlnit cu Olgui Chirino, una dintre vocilei din background ale Shakirei, dar și cu Tim – managerul trupei, care a acompaniat-o la chitară pe “Gipsy”. Tim a sfătuit-o să învețe să cânte la chitară pentru a-și putea cânta melodiile proprii.

Shakira: Am crezut că-i vocea mea!

Sânziana a cunoscut-o pe Shakira, după ce artista o auzise prin walky-talky cântându-i muzica. Shakira a felicitat-o și a glumit: “Am crezut că-i vocea mea”. Uite înregistrarea video cu Shakira și Sânziana în dressing room, înainte spectacolului.

În 2008, Sânziana a înregistrat o melodie pe care fratele său a postat-o pe youtube.com. De aici spre multiplicarea pe Internet n-a mai fost decât un pas. Iar o versiune cu titlul “Shakira - New Song - FIRE - (Exclusive)” a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Sânziana cântă melodiile Shakirei de când era mică, având o voce asemănătoare. Acum ea are 17 ani și a început să-și definească un stil propriu, prin piese proprii.

Comentează

Trending