Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Senza Zucchero, concertul s-a anulat!

Publicat

pe

zucchero
zucchero

zuccheroConcertul pe care Zucchero trebuia să-l susțină pe 21 iunie 2011 la Arenele Romane s-a anulat.

Datorită unor probleme de ordin tehnic, managementul artistului a fost nevoit să anuleze câteva concerte programate pentru această vară, printre care și cel de la București.

În momentul de față, organizatorii poartă tratative pentru reprogramarea concertului, însă până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziționat bilete au la dispoziție 2 variante: pot alege înapoierea banilor sau schimbarea biletelor la Zucchero cu bilete la concertul Scorpions!

a) Cei ce vor recuperarea banilor trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului (fără alte comisioane și servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact și valid. Perioada în care banii pot fi recuperați este de 60 de zile, începând din 11 mai 2011 și până pe 11 iulie 2011!

b) Cei ce aleg să schimbe biletul la concertul Zucchero cu un bilet la concertul Scorpions trebuie să meargă la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center și să prezinte biletul intact și valid. Vor primi în schimb un bilet, după cum urmează:
- dacă au la Zucchero un bilet de 100 lei, primesc un bilet la Scorpions de 128 lei;
- dacă au la Zucchero un bilet de 150 lei, primesc un bilet la Scorpions de 190 lei;
- dacă au la Zucchero un bilet de 200 lei, primesc un bilet la Scorpions de 190 lei;
- dacă au la Zucchero un bilet de 250 lei, primesc un bilet la Scorpions de 265 lei.

Mai multe detalii privind schimbarea biletelor puteți afla la numărul 0758.388.388.

Zucchero & Paul Young - Senza Una Donna

Trending