Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Samaia– The Georgian Legends, spectacol de muzică și dans caucazian la București

Publicat

pe

Samaia
Samaia

"SSamaiaamaia – The Georgian Legends", spectacolul ce aduce împreună cei mai buni artiști de muzică și dans georgieni, vine la București pe 16 octombrie 2011 pentru o reprezentație la Sala Palatului.

Evenimentul a fost creat pentru a aduce un omagiu reginei Tamar, prima femeie rege din istoria Georgiei, cunoscută ca fiind o înfocată susținătoare a ortodoxismului și ca unul dintre cei mai buni conducători politici și militari ai sec. 12- 13.

Astfel regina razboinică a Georgiei și dansatorii ei luptători sunt aduși la București de cei de la Project Events pentru un show ce promite să ne poarte prin muzică și dans în acele vremuri.

Presa mondială afirmă că Samaia este “un fenomen pe care oricine trebuie să-l vadă măcar o dată în viață”, iar mai multe publicații americane și europene îi numesc pe membrii companiei de dans "The Riverdance from Caucasus", aducând aminte de celebrul show al lui Michael Flatley – Riverdance.

Samaia va aduce in România melodii clasice cu compoziții nou-nouțe, piese moderne caucaziene, dansuri și costume tradiționale georgiene.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: - cat V: 50 lei; - cat IV: 75 lei; - cat III: 100 lei; - cat II: 150 lei; - cat I: 200 lei; - cat VIP: 250 lei și sunt disponibile la Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria – Midola Music, Librăriile Adevărul și Eminescu, Muzica Store, Palatul Național al Copiilor sau online de pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.biletedelatati.ro.

Comentează

Trending