Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ronnie Vannucci de la The Killers lansează un album solo

Publicat

pe

Ronnie-Vannucci
Ronnie-Vannucci

Ronnie VannucciBateristul de la The Killers, Ronnie Vannucci a anunțat că pregătește lansarea albumului solo de debut, pe care l-a înregistrat în perioada de pauză a trupei.

Discul se intitulează ”Big Talk” și va apărea pe data de 12 iulie. În plus, primul single, ”Getaways” va fi disponibil pe iTunes începând cu 10 mai.

Pentru acest material discografic, Vannucci a lucrat cu producătorul Joe Chicarelli (cunoscut pentru colaborările sale cu The Strokes și My Morning Jacket) și cu Alan Moulder (cunoscut pentru colaborările sale cu U2 și Foo Fighters).

În ceea ce privește The Killers, trupa pune capăt pauzei, anul acesta, având progamat primul concert în luna iunie, în cadrul Festivalului London's Hard Rock Calling, din Londra.

 

Comentează

Muzică nouă

The Killers a lansat o piesă nouă fără nume, cadou de Crăciun pentru fani

The Killers a lansat de Crăciun în 2023 o piesă fără nume, sosind ca un soi de cadou de sărbători pentru fani. Circulă totuşi numele "We Did In the Name of Love", iar acest track are un sunet puternic de imn de anii '80.

Publicat

pe

Coperta single Craciun The Killers 2023
Coperta single Craciun The Killers 2023 │ FOTO: The Killers

Track-ul cel nou The Killers a apărut în social media, mai precis pe contul de X al trupei din Las Vegas. A sosit pe 25 decembrie 2023 şi a început să se propage şi pe alte reţele de socializare. E o combinaţie inedită de new wave şi goth, cu o chitară care îţi rămâne în cap şi un sintetizator pe cinste. I-ar face cinste unui Duran Duran, sună simultan a Siouxsie & The Banshees, a The Cure şi Rick Astley.

Sosirea acestui single se leagă cu interviul acordat de solistul The Killers, Brandon Flowers celor de la NME. Pe atunci am aflat că un disc întreg cu material nou a fost "aruncat la gunoi", deoarece nu se potrivea cu noua abordare a grupului. Orientarea spre rock face acum parte din planurile pe termen lung ale muzicienilor.

Flowers a promis că pe viitor vom auzi mai puţine sintetizatoare şi mai puţine... lasere. Muzicianul vrea mai multă muzică bazată pe chitară, rock n' roll şi Americana. Solistul a vorbit şi despre şansele de a îi aduce pe toţi cei 4 membri ai grupului ca o unitate în coeziune. Ei locuiesc în oraşe diferite şi e greu să se sincronizeze pentru înregistrări.

The Killers a lansat recent un album de hituri, "Rebel Diamonds", pe care Flowers a ţinut cumva să îl compare cu un best of de la Tom Petty, pentru a se simţi inferior. Pe de altă parte a simţit cum trupa sa se maturizează, creşte şi se auto reprezintă prin muzică. "Rebel Diamonds" a devenit în decembrie 2023 al optulea album ce a urcat pe locul întâi în topurile din UK pentru formaţie. A inclus şi noutăţi, precum melodia "Spirit".

S-a aflat recent şi că "Mr. Brightside" e piesa cu cele mai multe stream-uri din istoria Spotify în UK. Urmează acum un turneu "Rebel Diamonds" în iunie 2024, cu multiple opriri în Europa.

Citește în continuare

Trending