Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Petrecere Scorpions în True Club

Publicat

pe

Klaus Meine- Scorpions
Klaus Meine- Scorpions

Ziua de naștere a lui Klaus Meine- solistul de la Scorpions va fi sărbătorită astăzi, 25 mai în True Club, gazda fiind Alina Toma.

Începând cu orele 22.30 muzica rock a grupului german, muzica live și karaoke-ul se vor auzi din True Club. Mai mult de atât, fanii înfocați pot pleca acasă cu bilete la concertul trupei Scorpions de pe 9 iunie de la Zone Arena.

Legendarul Klaus Meine s-a născut pe 25 mai 1948 în Hanovra, Germania și este solistul trupei Scorpions încă din anul 1969.

Klaus Meine- Scorpions

În cei 40 de ani de carieră, Scorpions se poate lăuda cu 21 de albume lansate, peste 100 de milioane de copii vândute în întreaga lume și un repertoriu de hituri nemuritoare precum: „Wind Of Change”, „Still Loving You”, „Send Me An Angel”, „Rhythm Of Love”, „Rock You Like A Hurricane”.

Trupa Scorpions și-a anunțat retragerea din muzica rock printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ce se va întinde pe aproape doi ani.

Acest turneu trece și prin România, concertul urmând să aibă loc pe 9 iunie la Zone Arena din București.

Evenimentul este organizat de Project Events, iar biletele se găsesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center și online pe www.BILETOO.ro.

Trending