Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Pendulum strânge fonduri pentru Japonia cu o melodie în exclusivitate

Pendulum

Pendulum oferă fanilor o melodie în exclusivitate pe site-ul trupei, donând veniturile către Crucea Roșie și Medici fără Frontiere. Pendulum se alătură astfel cauzei japonezilor afectați de cutremur și tsunami.

Piesa aleasă de Pendulum este “Ransom”, fiind o compoziție mai veche care nu a mai fost inclusă pe versiunea finală a albumului “Immersion”, artiștii alegând să o păstreze pentru proiecte viitoare. Membrii Pendulum au considerat că acesta este cel mai bun moment de a o oferi spre ascultare fanilor, contribuind cu banii încasați în urma descărcărilor la fondurile strânse de organizațiile umanitare. Fanii au primit cu entuziasm atât melodia, cât și inițiativa, susținând trupa în acțiunea caritabilă.

Melodia “Ransom” - Pendulum poate fi descărcată de pe site-ul pendulum.com pentru 0,99 lire - sumă ce va intra în fondul caritabil. O puteți asculta și online înainte:

Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitara), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben "The Verse” Mount (MC) vor concerta la București pe 3 iulie, în cea de-a treia zi de B’ESTFEST, în cadrul unui turneu de festivaluri ce va mai include și Download Festival (UK), Novarock (Austria), T In The Park (Scotia), Oxegen (Irlanda) sau Glastonbury (UK).

Detalii despre cea de-a patra ediție B’ESTFEST găsiți pe pagina noastră dedicată.

Citește mai multe despre Pendulum
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yanni concertează la Zone Arena

Celebrul pianist și compozitor de origine greacă, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din...

Închide