Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Pearl Jam sărbătorește cu fast 20 de ani

Cei de la Pearl Jam sărbătoresc 20 de ani de carieră muzicală într-un mod unic. Trupa va organiza propriul său festival, ce se va intitula The Labor Day și seva... Continuare »
Pearl Jam

Cei de la Pearl Jam sărbătoresc 20 de ani de carieră muzicală într-un mod unic.

Pearl Jam

Trupa va organiza propriul său festival, ce se va intitula The Labor Day și seva desfășura în Alpine Valley Music, la începutul lunii septembrie.

În plus, festivalul va fi urmat de un turneu în Canada, ce include 10 concerte.

De asemenea, formația va lansa un documentar realizat de Cameron Crowe. Acesta se intitulează ”Pearl Jam Twenty” și prezinta călătoria pe care grupul l-a parcurs în ultimii 20 de ani. Documentarul va fi acompaniat de o carte și de un album cu coloana sonoră a acestuia.

 

Citește mai multe despre Pearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stone Sour anulează concertele din motive medicale

Din nefericire, bateristul de la Stone Sour, Roy Mayorga a suferit un infarct după concertul susținut de formație săptămâna trecută...

Închide