Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Noul DVD lansat de AC/DC este No. 1 în 17 țări

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la fel de populari și în 2011. "Live At River Plate",... Continuare »
AC/DC

Trupa AC/DC

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la fel de populari și în 2011.

"Live At River Plate", noul DVD AC/DC, a cucerit prima poziție în clasamentele de specialitate din 17 țări, printre care SUA, Marea Britanie, Germania, Spania și Italia.

Discul conține înregistrarea show-ului marca AC/DC susținut în 2009 la Buenos Aires. Evenimentul a fost filmat în totalitate în format HD cu ajutorul a 32 de camere speciale.

AC/DC

Printre piesele incluse pe acest material pot fi găsite "The Jack", "You Shook Me All Night Long", "T.N.T"., "Highway To Hell", "For Those About To Rock (We Salute You)" "Rock N Roll Train", "Back In Black" și "Thunderstruck".

Concertul din orașul argentinian a făcut parte din turneul “The Black Ice Tour”, care a adus legendara trupă pe 16 mai 2010 și la București.

Desfășurat pe o perioadă de aproape doi ani, “The Black Ice Tour” le-a generat rockerilor câștigul impresionat de 440 de milioane de dolari.

Citește mai multe despre AC/DC
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mr. Big concertează la București

Mr. Big va concerta la Hard Rock Cafe pe 17 iunie 2011 începând cu ora 22.00. Faimoasa trupă de rock...

Închide