Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Noul DVD lansat de AC/DC este No. 1 în 17 țări

AC/DC

Trupa AC/DC

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la fel de populari și în 2011.

"Live At River Plate", noul DVD AC/DC, a cucerit prima poziție în clasamentele de specialitate din 17 țări, printre care SUA, Marea Britanie, Germania, Spania și Italia.

Discul conține înregistrarea show-ului marca AC/DC susținut în 2009 la Buenos Aires. Evenimentul a fost filmat în totalitate în format HD cu ajutorul a 32 de camere speciale.

AC/DC

Printre piesele incluse pe acest material pot fi găsite "The Jack", "You Shook Me All Night Long", "T.N.T"., "Highway To Hell", "For Those About To Rock (We Salute You)" "Rock N Roll Train", "Back In Black" și "Thunderstruck".

Concertul din orașul argentinian a făcut parte din turneul “The Black Ice Tour”, care a adus legendara trupă pe 16 mai 2010 și la București.

Desfășurat pe o perioadă de aproape doi ani, “The Black Ice Tour” le-a generat rockerilor câștigul impresionat de 440 de milioane de dolari.

Citește mai multe despre AC/DC
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mr. Big concertează la București

Mr. Big va concerta la Hard Rock Cafe pe 17 iunie 2011 începând cu ora 22.00. Faimoasa trupă de rock...

Închide