Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mr. Big concertează la București

Publicat

pe

Mr Big va sustine un concert la Bucuresti
Mr Big va sustine un concert la Bucuresti

Mr. Big va concerta la Hard Rock Cafe pe 17 iunie 2011 începând cu ora 22.00.

Faimoasa trupă de rock a anilor '80 vine în România pentru un recital ce promovează albumul „What if…”, proaspăt lansat în luna ianuarie a acestui an.

De asemenea, concertul mai marchează și aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, în Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

Mr Big va sustine un concert la Bucuresti

Apărută la sfârșitul anilor ’80 în Los Angeles, la ințiativa lui Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitară), Billy Sheehan (bass) și Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit apreciată peste tot în lume grație unor piese precum "To Be With You", "Wild world" sau "Shame".

În primavara anului 2008, Mr. Big revine în atenția publicului cu un nou album, lansat după 10 ani de pauză, disc deja promovat în Japonia, SUA și Filipine.

Biletele la concert se găsesc în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro la următoarele prețuri în funcție de categorie: 80 lei (fără loc) și 120 lei (cu loc, disponibile la Hard Rock Cafe).

Trending