Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Mick Jagger are trupă nouă

Mick Jagger a înființat trupa Super Heavy, alături de care înregistrează deja piese pentru albumul de debut. Pentru noul material, celebrul artist din trupa Rolling Stones va lucra cu Joss... Continuare »
Mick Jagger

Mick Jagger a înființat trupa Super Heavy, alături de care înregistrează deja piese pentru albumul de debut.

Pentru noul material, celebrul artist din trupa Rolling Stones va lucra cu Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart (Eurythmics) și A.R. Rahman.

"Tocmai au terminat o piesă și primul lor videoclip, iar acum se află în negocieri cu o importantă casă de discuri. Momentan, trupa se numește Super Heavy", a declarat o sursă din cercul de apropiați ai artistului.

Mick Jagger

"Fiecare membru al grupului are un stil diferit, însă lucrurile merg bine. Mick a mai colaborat cu Dave o vreme, la fel și cu Joss", a completat altă sursă.

Cu toate acestea, un reprezentant al lui Mick Jagger a declarat că nu este vorba de nimic serios, ci doar de o simplă "distracție" împreună.

"Cu toții s-au gândit că ar fi interesant și distractiv să intre în studio și să cânte ceva. Nu s-a filmat niciun videoclip deocamdată și nu e vorba de nicio casă de discuri. Totul e prematur", a declarat purtătorul de cuvânt al rockerului.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amorphis va susține două concerte în România

Amorphis revine anul acesta în România pentru două concerte ce promovează "The Beginning Of Times", albumul ce urmează să fie...

Închide