Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Maria Radu - Zbor (Videoclip oficial HD)

Maria Radu a prezentat astăzi videoclipul oficial al piesei "Zbor", publicându-l în format HD și pe canalul video de pe YouTube. „Zbor” e o melodie romantică ce transmite o soi... Continuare »
Maria Radu

Maria Radu

Maria Radu a prezentat astăzi videoclipul oficial al piesei "Zbor", publicându-l în format HD și pe canalul video de pe YouTube. „Zbor” e o melodie romantică ce transmite o soi de liniște sufletească într-o atmosferă idilică, plină de senzualitate. Iar senzualitatea e pusă în scenă alături de Maria de actrițele Crina Semciuc și Aylin Cadir. Personajul masculin pare de complezență, iar finalul clipului ne confirmă încă o dată că pentru succes e bine să presari ceva sare și piper.

Cosmin Moldovan a semnat regia, montajul și efectele, mixând vizual povestea de dragoste cu vise/dorințe "interzise". Oricum ați percepe videoclipul, interpretarea Mariei Radu vă va induce starea de liniște și bucurie.

Interpretare: Maria Radu
Regie, Montaj și Efecte: Cosmin Moldovan
Muzica: George Popa
Text: Vlad Pop
Styling: Emilian Ciobanu
Hairstyle: Codruta Farcas (Fason by Cristina Grama)
Make-up: Cristian Buca
Actrițe: Crina Semciuc și Aylin Cadir

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin and the Backstabbers cântă în deschidere la British Sea Power

Grupul Robin and the Backstabbers se va ocupa de warm-up-ul concertului British Sea Power de la The Silver Church. Evenimentul...

Închide