Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lamb lansează albumul “Five”

Publicat

pe

Lamb
Lamb

LambLamb va lansa săptămâna aceasta un nou album, intitulat “Five”. Data lansării - 5.05.2011 – a fost special aleasă având în vedere că "Five" este al cincilea album din cariera trupei.

Noul disc marchează întoarcerea trupei la origini, la sound-ul electronic clasic, cu influențe drum’n’bass, introdus de materialul lor de debut, apărut în 1996.

Albumul conține un singur featuring, cu Damien Rice la piesa “Back to Beginning”,o nouă versiune a unei mai vechi colaborări între trupă și producătorul Andy Barlow.

Fanii Lamb vor putea să asculte live piese de pe noul album, alături piesele deja celebre ale duo-lui, în cadrul Festivalului B’Estfest 2011. Pe lângă Lamb, pe scenă vor mai urca Skunk Anansie, Pendulum, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Fondation, House of Pain și Hadouken!

Cea de-a patra ediție B’Estfest va avea loc în perioada 1-3 iulie 2011 într-un spațiu verde din zona Pipera-Tunari.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile și 15 lei voucherul de camping și se găsesc pe www.myticket.ro sau prin rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și The Ark.

Trending