Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Kings of Leon, Slash și Arcade Fire îl omagiază pe Bob Dylan

Kings of Leon, Slash, Arcade Fire și My Chemical Romance se află printre muzicienii care au ținut să-i aducă asăzi un omagiu lui Bob Dylan, cu ocazia împlinirii vârstei de... Continuare »
Bob Dylan

Kings of Leon, Slash, Arcade Fire și My Chemical Romance se află printre muzicienii care au ținut să-i aducă asăzi un omagiu lui Bob Dylan, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.

Caleb Followill, solistul trupei Kings of Leon a spus: "Este un adevărat erou. Oricine a încercat vreodată să scrie un cântec se simte prost atunci când aude unul din cântecele lui. L-am întâlnit în turneu și aproape am leșinat...."

Bob Dylan

Slash a fost de asemenea exuberant în afirmații: "Am cântat alături de mari artiști, însă Bob Dylan este fără nicio îndoială unul dintre cei mai mari."

Luke Pritchard de la The Kooks a zis: "Oamenii îl consideră un cântăreţ genial datorită vocii sale unice. Nu a fost doar un deschizător de drumuri, ci chiar idolul unei întregi generații."

sursa: nme.com

Citește mai multe despre Bob DylanKings of LeonSlash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore cântă pe coloana sonoră a filmului Transformers: Dark Of The Moon

Trupa Paramore a dezvăluit faptul că "Monster", noua lor melodie va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "Transformers: Dark...

Închide