Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Keith Richards lucrează la un album solo?

Potrivit unor zvonuri, chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards a început să înregistreze un album solo, în studiourile din New York. Site-ul SonicScoop.com, susține că artistul lucrează la un... Continuare »
keith-richards

keith-richardsPotrivit unor zvonuri, chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards a început să înregistreze un album solo, în studiourile din New York.

Site-ul SonicScoop.com, susține că artistul lucrează la un disc solo împreună cu producătorul Steve Jordan și inginerul de sunet Dave O'Donnell, ambii premiați cu Grammy pentru colaborările cu Eric Clapton și John Mayer.

Însă, toate acestea sunt speculații făcute de presă, întrucât Richards nu a făcut deocamdată nici o declarație oficială care să confirme zvonurile apărute.

Pe de altă, Richards nu ar fi singurul membrul Rolling Stones care lucrează la un proiect solo. În urmă cu două luni, fratele lui Mick Jagger a declarat că acesta înregistrează un material solo.

 

Citește mai multe despre Keith RichardsMick JaggerThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi i-a găsit înlocuitor lui Richie Sambora

Bon Jovi a susținut sâmbăta trecută primul concert fără Richie Sambora, în New Orleans. Astfel, noul chitarist ce urcă pe...

Închide