Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Keith Richards lucrează la un album solo?

keith-richards

keith-richardsPotrivit unor zvonuri, chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards a început să înregistreze un album solo, în studiourile din New York.

Site-ul SonicScoop.com, susține că artistul lucrează la un disc solo împreună cu producătorul Steve Jordan și inginerul de sunet Dave O'Donnell, ambii premiați cu Grammy pentru colaborările cu Eric Clapton și John Mayer.

Însă, toate acestea sunt speculații făcute de presă, întrucât Richards nu a făcut deocamdată nici o declarație oficială care să confirme zvonurile apărute.

Pe de altă, Richards nu ar fi singurul membrul Rolling Stones care lucrează la un proiect solo. În urmă cu două luni, fratele lui Mick Jagger a declarat că acesta înregistrează un material solo.

 

Citește mai multe despre Keith RichardsMick JaggerThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi i-a găsit înlocuitor lui Richie Sambora

Bon Jovi a susținut sâmbăta trecută primul concert fără Richie Sambora, în New Orleans. Astfel, noul chitarist ce urcă pe...

Închide