Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Incubus vorbește despre noul album

Incubus

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie.

Incubus

Solistul grupului, Brandon Boyd a mărturisit că noul album este mult mai bogat decât celelalte discuri Incubus. ”Cred că timp de mulți ani am căutat ceva diferit. Ceva unic atât pentru lume, cât și pentru noi ca trupă. Am decis să ”If Not Now, When?”, cel de-al șaselea album va fi exact ce căutam”, comentează Boyd.

Acesta reprezintă primul material discografic pe care formația îl lansează în ultimii cinci ani.

În ciuda perioadei de pauză, Incubus nu a pierdut contactul cu fanii, datorită cărora noul single, ”Adolescents” a ajuns imediat în primele zece poziții ale clasamentului Alternative Addiction Top 20.

Citește mai multe despre Incubus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney lansează un album de cover-uri

Paul McCartney a anunțat că pregătește un nou album de cover-uri ce are lansarea programată la începutul anului 2012. Potrivit...

Închide