Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Incubus vorbește despre noul album

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie. Solistul... Continuare »
Incubus

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie.

Incubus

Solistul grupului, Brandon Boyd a mărturisit că noul album este mult mai bogat decât celelalte discuri Incubus. ”Cred că timp de mulți ani am căutat ceva diferit. Ceva unic atât pentru lume, cât și pentru noi ca trupă. Am decis să ”If Not Now, When?”, cel de-al șaselea album va fi exact ce căutam”, comentează Boyd.

Acesta reprezintă primul material discografic pe care formația îl lansează în ultimii cinci ani.

În ciuda perioadei de pauză, Incubus nu a pierdut contactul cu fanii, datorită cărora noul single, ”Adolescents” a ajuns imediat în primele zece poziții ale clasamentului Alternative Addiction Top 20.

Citește mai multe despre Incubus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney lansează un album de cover-uri

Paul McCartney a anunțat că pregătește un nou album de cover-uri ce are lansarea programată la începutul anului 2012. Potrivit...

Închide