Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Incubus vorbește despre noul album

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie. Solistul... Continuare »
Incubus

Cei de la Incubus se pregătesc să lanseze un nou album în această vară. Discul se intitulează ”If Not Now, When?” și va apărea pe data de 12 iulie.

Incubus

Solistul grupului, Brandon Boyd a mărturisit că noul album este mult mai bogat decât celelalte discuri Incubus. ”Cred că timp de mulți ani am căutat ceva diferit. Ceva unic atât pentru lume, cât și pentru noi ca trupă. Am decis să ”If Not Now, When?”, cel de-al șaselea album va fi exact ce căutam”, comentează Boyd.

Acesta reprezintă primul material discografic pe care formația îl lansează în ultimii cinci ani.

În ciuda perioadei de pauză, Incubus nu a pierdut contactul cu fanii, datorită cărora noul single, ”Adolescents” a ajuns imediat în primele zece poziții ale clasamentului Alternative Addiction Top 20.

Citește mai multe despre Incubus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney lansează un album de cover-uri

Paul McCartney a anunțat că pregătește un nou album de cover-uri ce are lansarea programată la începutul anului 2012. Potrivit...

Închide