Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hooverphonic, live la București

Publicat

pe

Hooverphonic
Hooverphonic
Hooverphonic

Hooverphonic

Trupa belgiană Hooverphonic vine în această vară pentru a doua oară în România pentru un concert în Fratelli Studios. Evenimentul este organizat de Events și va avea loc pe 10 iunie 2011.

În formula Alex Callier, Raymond Geerts şi Noémie Wolfs, Hooverphonic va cânta la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent disc “The Night Before“.

Stilul muzical al grupului a suferit de-a lungul timpului o serie de modificări, ajungând ca în acest moment să nu poată fi încadrat în nicio categorie anume.

De la trip-hop-ul de pe albumul lor de debut, „New Stereophonic Sound Spectacular” (1996) la fusion-ul electro de pe „Blue Wonder Power Milk” (1998), sau la aranjamentele acustice de pe „The Magnificent Tree” (2000), sound-ul trupei este într-o continuă evoluție, devenind o combinație unică de muzică electronică, alternativă, electropop, rock şi multe alte stiluri.

Hituri ca Eden, Mad About You, 2 Wicky, Vinegar and Salt sau coverul după Skake The Disease al celor de la Depeche Mode au beneficiat de o mediatizare intensă.

Single-ul „The Night Before”, lansat la sfârșitul anului trecut, a fost primul pas făcut de trupă alături de noua solistă, Noémie Wolfs. Albumul omonim a apărut în noiembrie și a fost recompensat cu discul de platină în Belgia la puțin timp după lansare.

Hooverphonic se poate lăuda cu șapte albume de studio - „A New Stereophonic Sound Spectacular” (1996), „Blue Wonder Power Milk” (1998), „The Magnificent Tree” (2000), „Hooverphonic presents Jackie Cane”(2002), „No More Sweet Music” (2005), „The President of the LSD Golf Club” (2007), The Night Before (2010) și unul live, „Sit Down and Listen to Hooverphonic (2003)”, precum și o compilație de single-uri „Singles '96 - '06” (2006).

Biletele la concert au prețuri de 110 lei (în ring) sau 180 lei (pe podium, cu loc la masă) și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărturești și Humanitas și de pe www.eventim.ro.

Trending