Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Graffiti6 și Mystery Jets cântă la Summer Well 2011

Publicat

pe

Graffiti6 și Mystery Jets vor urca pe scena Festivalului Summer Well pe 13 august 2011.

Summer Well va avea loc pe 13 şi pe 14 august 2011 pe Domeniul Ştirbey din Buftea. Evenimentul este organizat de Livada şi prezentat de Orange România şi Beck’s.

Graffiti6 s-a născut în 2008 la inițiativa lui Jamie Scott (chitarist şi compozitor) şi a lui Tommy D (producător) și a urcat rapid pe scara succesului grație piesei “Stare In To The Sun”, care le-a dus un contract cu o casă de discuri importantă.

Grupul britanic are la activ 4 albume și o mulțime de piese incluse pe coloana sonoră a unor seriale precum Grey’s Anatomy, Covert Affairs sau CSI: NY.

Mystery jets la Summer Well

Mystery Jets a apărut pe scena muzicală londoneză în 2004 promovând stilul indie.

Cele trei albume cu care se pot lauda Will Rees, Kai Fish, Kapil Trivedi și Blaine Harrison, le-a adus aprecierea fanilor și a criticilor de specailitate.

Britanicii sunt recunoscuţi pentru nonconformism și pentru petrecerile ilegale pe care le organizau în Eel Pie Island, petreceri care au strâns multă lume până ce Poliţia londoneză a reușit să le închidă.

Alături de Graffiti6 și Mystery Jets, în prima zi de festival vor mai concerta şi Chew Lips şi Plan B (neconfirmat oficial).

Comentează

Trending