Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Florence Welch a dat detalii depre viitorul său album

Florence Welch (Florence And The Machine) vorbește despre subiectele din care s-a inspirat pentru cel de-al doilea material de studio la care încă înregistrează. Cântăreața, care a debutat în 2009... Continuare »
Florence Welch

Florence Welch (Florence And The Machine) vorbește despre subiectele din care s-a inspirat pentru cel de-al doilea material de studio la care încă înregistrează.

Cântăreața, care a debutat în 2009 cu albumul "Lungs", a declarat că lucrează la piese despre fantome şi depre bunica sa care a murit. ''O mulțime de piese de pe noul album sunt despre lucruri imaginare", a spus ea celor de la Nylon Magazine.

"Lucruri pe care nu poți atinge: fantome şi zvonuri, bunica mea care a murit, lucruri care te vizitează numai în vis."

Florence  Welch

Ea a adăugat: "Se simt încă influențele întunericului în noile mele melodii. Este ca și când cu fiecare piesă pe care o scrii, încerci să înțelegi ceva despre tine: De ce sunt în acest fel? Ce e în neregulă cu mine?"

Welch a continuat: "Doar pentru că sunt fericită cu relația mea, nu înseamnă că nu am încă probleme cărora trebuie să le fac faţă în producerea noului meu album. În curând voi împlini 25 de ani și simt că ar trebui să fiu un adult. Simt că viața este întotdeauna o luptă între libertate şi siguranţă..''

Sursa: nme.com

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul DVD lansat de AC/DC este No. 1 în 17 țări

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la...

Închide