Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Florence Welch a dat detalii depre viitorul său album

Florence Welch

Florence Welch (Florence And The Machine) vorbește despre subiectele din care s-a inspirat pentru cel de-al doilea material de studio la care încă înregistrează.

Cântăreața, care a debutat în 2009 cu albumul "Lungs", a declarat că lucrează la piese despre fantome şi depre bunica sa care a murit. ''O mulțime de piese de pe noul album sunt despre lucruri imaginare", a spus ea celor de la Nylon Magazine.

"Lucruri pe care nu poți atinge: fantome şi zvonuri, bunica mea care a murit, lucruri care te vizitează numai în vis."

Florence  Welch

Ea a adăugat: "Se simt încă influențele întunericului în noile mele melodii. Este ca și când cu fiecare piesă pe care o scrii, încerci să înțelegi ceva despre tine: De ce sunt în acest fel? Ce e în neregulă cu mine?"

Welch a continuat: "Doar pentru că sunt fericită cu relația mea, nu înseamnă că nu am încă probleme cărora trebuie să le fac faţă în producerea noului meu album. În curând voi împlini 25 de ani și simt că ar trebui să fiu un adult. Simt că viața este întotdeauna o luptă între libertate şi siguranţă..''

Sursa: nme.com

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul DVD lansat de AC/DC este No. 1 în 17 țări

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la...

Închide