Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Florence Welch a dat detalii depre viitorul său album

Florence Welch

Florence Welch (Florence And The Machine) vorbește despre subiectele din care s-a inspirat pentru cel de-al doilea material de studio la care încă înregistrează.

Cântăreața, care a debutat în 2009 cu albumul "Lungs", a declarat că lucrează la piese despre fantome şi depre bunica sa care a murit. ''O mulțime de piese de pe noul album sunt despre lucruri imaginare", a spus ea celor de la Nylon Magazine.

"Lucruri pe care nu poți atinge: fantome şi zvonuri, bunica mea care a murit, lucruri care te vizitează numai în vis."

Florence  Welch

Ea a adăugat: "Se simt încă influențele întunericului în noile mele melodii. Este ca și când cu fiecare piesă pe care o scrii, încerci să înțelegi ceva despre tine: De ce sunt în acest fel? Ce e în neregulă cu mine?"

Welch a continuat: "Doar pentru că sunt fericită cu relația mea, nu înseamnă că nu am încă probleme cărora trebuie să le fac faţă în producerea noului meu album. În curând voi împlini 25 de ani și simt că ar trebui să fiu un adult. Simt că viața este întotdeauna o luptă între libertate şi siguranţă..''

Sursa: nme.com

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul DVD lansat de AC/DC este No. 1 în 17 țări

Chiar dacă au trecut aproape 40 de ani de la înființarea trupei, cei de la AC/DC continuă să fie la...

Închide