Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Escaladă, yogilates și curățătorie ecologică la B'Estfest 2011

Publicat

pe

Climbing wall la Bestfest
Climbing wall la Bestfest

Organizatorii B'Estfest vin în întâmpinarea amatorilor de experiențe și distracție în aer liber cu ședințe de yogilates și antrenament pe climbing wall în cadrul B’Estfest Summer Camp.

De asemenea cei ce-și vor strica sau murdări hainele în timpul petrecut în tabăra B'Estfest, au la dispoziție servicii de curățătorie și croitorie, precum și posibilitatea de a-și achiziționa îmbrăcăminte nouă.

Pe lângă lasertag, lectură pe marginea lacului sau participarea la workshop-uri creative, participanții pot face exerciții de yogilates sub atenta supravegherea a unor instructori specializați.

Climbing wall la Bestfest

Pentru cei ce agreează sporturile extreme, în zona dedicată jocurilor va fi montat un panou de escaladă modern, realizat la standarde occidentale. Aici activitățile se vor desfășura purtând numai echipamente profesioniste și supravegheați de instructori specializați în acest tip de exerciții.

După antrenamente, participanții își pot curăța hainele la spălătoria ecologică amenajată în incinta spațiului de festival.

Line-up-ul festivalului din perioada 1-3 iulie 2011 va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly și Hadouken!, dar și nume autohtone, primele confirmate fiind Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci.

Trending