Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dornenreich şi Onslaught la OST Mountain Fest

Publicat

pe

Festivalul OST 2011
Festivalul OST 2011

Festivalul OST 2011Festivalul OST Mountain Fest 2011 își desfășoară a doua ediție în perioada 22 - 24 iulie 2011 în Cetatea Râşnov din judeţul Braşov.

În urmă cu câteva săptămâni, organizatorii ediţiei din acest an, au anunțat că Keep of Kalessin (Norvegia) şi Samael (Elveţia) sunt primele trupe de seamă ce vor urca pe scena din cetate.

Ieri, alături de Keep of Kalessin şi Samael au mai fost puse pe afiș alte două nume de calibru, este vorba de Dornenreich (Austria) şi Onslaught (Marea Britanie).

Dornenreich a debutat în 1996, abordând un stil muzical ce s-a modificat de-a lungul vremii de la black metal-ul de pe primul album până la neo-folk-ul de pe “Her von welken Nächten“.

Formația și-a căștigat reputația de una dintre cele mai întunecate și obscure trupe austriece.

Dornenreich va cânta pe cea de-a doua scenă a festivalului, scenă dedicată experimentului muzical de factură tradiţională, dark ambient sau neo-folk.

Onslaught este una dintre trupele importante ale scenei de trash metal din Marea Britanie.

După o mulţime de schimbări de componenţă şi trei albume de studio, trupa a hotărât să se retragă din muzică, revenind însă în anul 2004 în forţă în industria muzicală.

Pe lângă Onslaught şi Dornenreich, au mai fost anunțate 10 nume ce vor cânta în iulie la Râşnov: The Foreshadowing (Italia), Winterhorde (Israel), Taine (România), Piatra (România), Deathdrive (România), Eufobia (Bulgaria), Akral Necrosis (România), Put Solnca (Rusia), Insult (Polonia), Action Bass Tom Band (Germania).

Bilete OST Mountain Fest:

- între 17 martie – 15 mai 2011 – 70 lei pe zi
- între 16 mai – 22 iulie 2011 – 80 lei pe zi
- la intrare pretul este de 90 lei pe zi

Abonamente OST Mountain Fest:

- între 17 martie – 15 mai 2011 – 150 lei/3 zile
- între 16 mai – 22 iulie 2011 – 180 lei/3 zile
- la intrare pretul este de 200 lei/3 zile

Biletele se găsesc în rețeaua www.biletoo.ro, Librăriile Adevărul din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timișoara, Focșani, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi şi Constanţa, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea, Sala Palatului, Magazinul Victoria, Librăria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor.

Trending