Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dark Tranquillity, live la București

Publicat

pe

dark-tranquillity
dark-tranquillity

dark-tranquillityFormația Dark Tranquillity revine în România la un an de la concertul incendiar din Sibiu, din cadrul ARTmania Festival 2010.

Pe 19 mai 2011, de la ora 20:00 suedezii vor concerta în The Silver Church din București.

Anul 1989 îi aduce împreună pe Mikael Stanne (voce şi chitară) și pe Niklas Sundin (chitară) în trupa Septic Broiler. Ulterior lor li se alatură Anders Fridén, Anders Jivarp şi Martin Henriksson, fapt ce a dus la începutul lui 1990 la schimbarea denumirii trupei în Dark Tranquillity.

Au debutat în 1993 cu “Skydancer” și au urmat albume ca “The Gallery” în 1995, considerat un album clasic al metal-ului de Gothenburg, “Projector” (1999), primul album marca Dark Tranquillity nominalizat la Grammy și totodată albumul al cărui stil dur este nuanțat de accente de pian şi vioară, “Damage Done” (2002) ce revine la clasicismul genului, “Character” (2005) şi “Fiction” (2007) ultimele materiale înregistrate cu Michael Nicklasson la bas înainte de a fi înlocuit de Daniel Antonsson, iar în 2010 apare “We are the Void”.

Trupa suedeză va cânta pe 19 mai 2011 la Silver Church.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro sau www.artmania.ro la pretul de 90 lei.

Dark Tranquillity- Misery's Crown

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending