Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Crow7 cântă în deschidere la Haggard

crow7

crow7Turneul european "The Dark Symphony", îi va aduce pe germanii de la Haggard la București într-un concert la The Silver Church Club pe 8 mai 2011.

Evenimentul organizat de Prod. & Events şi revista Maximum Rock va fi deschis de trupa germană de rock Crow7.

Crow7 abordează un stil unic pe care ei îl definesc ca fiind metal melodic rock.

Trupa va susţine pe scena clubului bucureștean un recital de aproximativ 50 de minute, în cadrul căruia cei cinci membrii vor interpreta piese de pe cele două materiale discografice lansate până acum “Light In My Dungeon” (2010) şi “The Picture” (2006).

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro și costă 75 lei până pe 7 mai 2011 și 95 lei dacă sunt achiziționate în ziua evenimentului, pe 8 mai 2011.

Cei care vor să-i vadă pe cei de la Haggard live trebuie să se grăbească, întrucât astăzi organizatorii au anunțat că mai sunt disponibile doar 30 de bilete pentru evenimentul de duminică.

Citește mai multe despre Haggard
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kills a lansat un documentar

The Kills a lansat în urmă cu două zile cel de-al patrulea album, ”Blood Pressures” și deja primește laude din...

Închide