Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Concert Suede: Doar 300 de bilete rămase în fața scenei

Cu două săptămâni înainte de reprezentația trupei Suede la București, biletele din fața scenei (în picioare) sunt aproape epuizate. Fanii rockerilor britanici trebuie să se grabească deoarece numai 300 de... Continuare »
Suede- concert la Bucuresti

Cu două săptămâni înainte de reprezentația trupei Suede la București, biletele din fața scenei (în picioare) sunt aproape epuizate.

Fanii rockerilor britanici trebuie să se grabească deoarece numai 300 de bilete mai pot fi achizitionate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturesști, precum și de pe www.eventim.ro.

Suede- concert la Bucuresti

Suede, una dintre cele mai importante trupe de rock alternativ din Marea Britanie, va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie 2011, la Arenele Romane din București.

Evenimentul face parte din turneul de reunire al trupei, care anul trecut a urcat din nou pe scenă după o pauză de șapte ani.

Citește mai multe despre Suede
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clăparul de la Deep Purple lansează un album solo

Clăparul de la Deep Purple, Don Airey, a dezvăluit că pregătește lansare unui nou album solo în această vară. Materialul...

Închide