Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Caspa & MC Rod Azlan, Nero, NAPT sunt primele confirmari pentru Dance Arena la B’ESTFEST Summer Camp

Publicat

pe

Capsa, Nero, NAPT - Primele confirmari la B'ESTFEST Summer Camp 2011 - Dance Arena
Capsa, Nero, NAPT - Primele confirmari la B'ESTFEST Summer Camp 2011 - Dance Arena

La B’ESTFEST Summer Camp în cadrul Dance Arena se vor auzi ritmuri de electro, funk, breakbeat, drum’n’bass, dubstep. Caspa, Nero și NAPT sunt primele confirmări, urmând ca lista de DJ să fie completată în curând.

1 iulie - Caspa și MC Rod Azlan

Capsa - Confirmare la B'ESTFEST Summer Camp 2011 - Dance Arena

Supranumit “Gurul muzicii dubstep”, Caspa este considerat pionier al genului, având la activ o lista impresionantă de turnee. Sutele de remix-uri i-au adus aprecierea internațională, având șansa de a lucra pentru Depeche Mode, Deadmau5, Rusko sau Kid Sister. A urcat pe scenele unor festivaluri precum Glastonbury, Global Gathering sau Exit, alături de Lily Allen și Arctic Monkeys. La Dance Arena din cadrul B’ESTFEST Summer Camp, Caspa va evolua alături de MC Rod Azlan.

 

 

2 iulie - Nero

Duetul de muzică electronică Nero va evolua în cea de-a doua zi. Nero (proiectul producătorilor Daniel Stephens și Joe Ray) e renumit și apreciat pe scenele de dubstep și drum’n’bass, ieșind în evidență prin fuziunea aparte a celor două stiluri din piesele și mix-urile lor. Nero a câștigat două premii Beatport pentru Best Dubstep Act și Best Dubstep Track pentru “Act Like You Know (Dubstep Mix)”. A remixat pentru artisti celebri precum La Roux, N.E.R.D., Daft Punk, și a însoțit în turnee pe Deadmau5, Chase & Status și Zane Lowe.

Nero - Confirmare la B'ESTFEST Summer Camp 2011 - Dance Arena

Nero va lansa în acest an albumul de debut, pe care vor fi incluse “Innocence”, “Me & You”, “Guilt” și “Promises”, piese rulate în playlist-urile posturilor de radio din întreaga lume. Pe lângă B’ESTFEST Summer Camp, cei doi vor participa și la festivalurile Glastonbury și Wireless.

 

 

3 iulie - NAPT

NAPT - Confirmare la B'ESTFEST Summer Camp 2011 - Dance Arena

Producătorii britanici Ashley Pope și Tomek Naden – pe scurt NAPT – sunt “inventatorii” stilului N-funk, care combină sonoritățile electro cu muzica house, broken beat, drum’n’bass și funk. De când s-a lansat, duoul NAPT a fost premiat pentru Best Producer, Best Track și Best Remix la Breakspoll - International Breakbeat Awards.

 

B’ESTFEST Summer Camp (1-3 iulie) se va desfășura pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea, la aproximativ zece minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului îi include, alături de Caspa, Nero și NAPT, și pe Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci, ROA, CTC, Electric Brother, The Mono Jacks, Madame Hooligan și Cuantune.

 

Pagini utile pe Facebook:

Caspafacebook.com/caspadubstep

Nero: facebook.com/nerouk

NAPT: facebook.com/naptuk

Pentru detalii despre B'ESTFEST intrați pe pagina noastră dedicată: infomusic.ro/agenda/event/bestfest-2011

Un comentariu

Trending