Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

British Sea Power pentru prima dată la București

Publicat

pe

British-Sea-Power
British-Sea-Power

British-Sea-PowerTrupa de indie-rock, British Sea Power va cânta în premieră la București pe 8 iunie 2011 în clubul The Silver Church.

Aparută în anul 2000, British Sea Power are în componență șase membri și se poate lăuda cu cinci albume de succes și o nominalizare la Mercury Music Prize în 2008.

British Sea Power a urcat rapid pe scara succesului, ajungând în 2003 cu single-ul Carrion în UK Top 40. Piesa a fost extrasă de pe albumul lor de debut intitulat paradoxal, "The Decline of British Sea Power".

Următoarele materiale "Open Season" și "Do You Like Rock Music?" au fost de asemenea apreciate de criticii de specialitate, popularitatea grupului culminând cu apariții TV în emisiuni ca Later with Jools Holland sau The Late Show with David Letterman.

O realizare remarcabilă a formației a fost nominalizarea, în 2008, la Mercury Music Prize, cu al treilea album "Do You Like Rock Music?" și chiar dacă nu a caștigat, presa de specialitate l-a elogiat unanim.

Ulterior, trupa a realizat coloana sonoră a documentarului Man of Aran, iar la începutul lui 2011 a lansat discul "Valhalla Dancehall", al cărui turneu de promovare îi va aduce și la București.

Concertul British Sea Power de la București este organizat de OneDay cu sprijinul The Silver Church Club.

Un număr limitat de bilete pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la prețul de 50 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor costa 65 de lei.

Trending