Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Bon Jovi i-a găsit înlocuitor lui Richie Sambora

Bon Jovi a susținut sâmbăta trecută primul concert fără Richie Sambora, în New Orleans. Astfel, noul chitarist ce urcă pe scenă alături de Bon Jovi, în cadrul prezentului turneu este... Continuare »
phil x

phil xBon Jovi a susținut sâmbăta trecută primul concert fără Richie Sambora, în New Orleans.

Astfel, noul chitarist ce urcă pe scenă alături de Bon Jovi, în cadrul prezentului turneu este Phil X, fost membru Triumph.

Absența lui Richie Sambora nu a fost menționată de Jon Bon Jovi, decât spre finalul concertului, când i-a dedicat chitaristului piesa ”Livin’ on a Prayer”.

Richie Sambora a renunțat la turneul cu Bon Jovi întrucât a trebuit să se interneze într-o clinică de dezintoxicare din cauza problemelor cu alcoolul.

Turneul formației include și un spectacol la București, pe data de 10 iulie, în Piața Constituției – Mai multe detalii aici!

 

Citește mai multe despre Bon JoviRichie Sambora
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Samaia– The Georgian Legends, spectacol de muzică și dans caucazian la București

"Samaia – The Georgian Legends", spectacolul ce aduce împreună cei mai buni artiști de muzică și dans georgieni, vine la...

Închide