Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete mai ieftine la concertul Gentleman & The Evolution!

Publicat

pe

Gentleman
Gentleman

GentlemanOrganizatorii concertului Gentleman & The Evolution la București au o surpriză pentru fanii artistului german.

Este vorba de o reducere de 15% din preţul anunţat pentru biletele achiziţionate în avans, astfel preţul unui tichet costă 34 lei în loc de 40 lei. Promoţia se va desfăşura în perioada 5 – 8 mai 2011 în magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi pe www.biletoo.ro. În ziua concertului biletele vor putea fi achiziţionate de la intrarea în Arenele Romane la preţul de 60 lei.

Gentleman - Tilmann Otto, s-a născut în Germania dar după vârsta de 17 ani a plecat în Jamaica, țara ce a devenit a doua lui casă. La scurt timp Gentleman a început să cânte și să producă muzică reggae, ajungând rapid foarte remarcat  în toată lumea.

Muzica lui a ajuns pe primele locuri, în topurile multor țări iar albumul "Confidence" a urcat pe primul loc în topurile din Germania în 2004!

În concertul de la București de pe 15 mai 2011 de la Arenele Romane, Gentleman va cânta împreună cu Jahcoustix și vor fi acompaniați pe scenă de o suită formată din 13 muzicieni! Deschiderea evenimentului va fi asigurată de El Negro, East Roots, G Force Sound, Mr. Levy, Raizah!

Concertul face parte din turneul “Gentleman & The Evoulution – Diversity Tour 2011” şi este organizat de G-Force Sound și Tralala Events.

Comentează

Trending