Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Bilete mai ieftine cu 25% la Opeth & Katatonia

Perioada 6-13 mai 2011, oferă fanilor celor două trupe suedeze de rock Opeth și Katatonia posibilitatea de a cumpăra bilete mai ieftine cu 25 de procente. Disponibile online pe www.eventim.ro... Continuare »
katatonia

katatoniaPerioada 6-13 mai 2011, oferă fanilor celor două trupe suedeze de rock Opeth și Katatonia posibilitatea de a cumpăra bilete mai ieftine cu 25 de procente.

Disponibile online pe www.eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas și Cărturești, biletele au următoarele prețuri: -82 lei- în fața scenei; -97 lei- în tribune; - 412 lei- Rock 6-Pack (5+1 gratis), precum și 6 beri gratis.

Opeth și Katatonia, două trupe celebre ce promovează rock-ul progresiv, vor cânta pentru prima oară pe aceeași scenă în România pe data de 5 iunie 2011, la Arenele Romane din București.

Ambele formații s-au înființat la începutul anilor '90 în Stockholm, si încă de la debut și-au câștigat numeroși fani datorită stilului muzical abordat: muzica directă și dură în cazul Opeth și melancolică, cu versuri apăsătoare în cazul trupei Katatonia.

Concertul Opeth și Katatonia din 5 iunie 2011 este produs de One Event și Show Department.

Detalii complete despre concertul Opeth și Katatonia – București 2011

Citește mai multe despre KatatoniaOpeth
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Shakira: 500 de bilete în plus!

În urma numărului mare de cereri de bilete pentru concertul pe care Shakira îl va susține pe 7 mai 2011...

Închide