Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Bateristul de la Pink Floyd se deschide în fața publicului

La sfărșitul acestei săptămâni, în studioul de înregistrări al casei de discuri Capitol Records au fost difuzate o parte din piesele ce vor apărea pe albumele remasterizate ale trupei Pink... Continuare »
Nick-Mason

Nick-MasonLa sfărșitul acestei săptămâni, în studioul de înregistrări al casei de discuri Capitol Records au fost difuzate o parte din piesele ce vor apărea pe albumele remasterizate ale trupei Pink Floyd.

La eveniment a fost prezent și Nick Mason, bateristul grupului Pink Floyd, care a stat de vorbă cu publicul prezent la audiție.

Printre altele, Mason a explicat cum a el, Roger Waters și David Gilmour au reușit să găsească o cale civilizată de a lucra împreună și a evita certurile serioase.

De asemenea, artistul a povestit cum se aflau la înregistrări și în studioul de lângă ei lucrau cei de la The Beatles. ”Ne-am așezat în spatele studioului și ne gâmdeam cu reușesc. Cum reușesc să sune atât de bine?”, adaugă Mason.

Întrebat de evoluția calității compoziților lui Roger Waters, Mason a declarat că una din piesele sale preferate este ”Set Controls for the Heart of the Sun” din 1968, iar probabil cea mai slabă melodie, este din punctul său de vedere, „Doctor, Doctor”.

Spre final, Mason nu a putut să nu vorbească și despre fondatorul Pink Floyd, Syd Barrett. ”Am găsit foarte multe demo-uri din perioada 1965 – 1966 și mi se pare incredibil când mă gândesc că trupa a supraviețuit fără el. Dar spiritul lui Syd este prezent în toată munca noastră”, mărturisește Mason.

 

Citește mai multe despre David GilmourPink FloydRoger Waters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pachete Meet & Greet pentru fanii Scorpions!

25 de fani au ocazia să-și întâlnească idolii la București! Project Events, organizatorurii concertului Scorpions în România, au anunțat astăzi...

Închide