Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Au început înscrierile la concursul Imagine România!

Publicat

pe

Byron
Byron

IMAGINE România este o competiţie live de interpretare muzicală ce se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste între 12 şi 20 de ani.

Tinerii pot aborda în concurs toate stilurile muzicale, de la pop, metal, rock, jazz, hip hop, până la clasic, ska și world punk.

IMAGINE România face parte dintr-o suită de festivaluri de muzică ce se desfăşoară an de an în peste 10 ţări. Câştigătorii ediţiilor naţionale intră în finala internaţională.

Byron

Evenimentul reprezintă o şansă pentru tinerii muzicieni de a-şi demonstra talentul în faţa unui public numeros şi a unui juriu profesionist.

Au început înscrierile pentru ediția din acest an a festivalului IMAGINE România, desfășurat în perioada 2–4 septembrie 2011 la Sibiu!

Pe site-ul http://imaginefestival.ro fiecare trupă poate avea propria pagină, fan-club şi blog. Cine se înscrie în concurs până pe 30 mai câștigă automat 1 CD al trupei byron!

IMAGINE Festival este un concept Jeunesses Musicales International.

Evenimentul este realizat împreună cu trupa byron, ca o fuziune între festivalurile-concurs “Proms of Delight Music Fest" şi “Byron, rock your Highschool”.

Trending