Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Amorphis va susține două concerte în România

Publicat

pe

Amorphis
Amorphis

Amorphis revine anul acesta în România pentru două concerte ce promovează "The Beginning Of Times", albumul ce urmează să fie lansat pe 27 mai 2011.

Promovarea celui mai nou material discografic se va face în cadrul turneului omonim ce începe în luna iunie a acestui an și care se va finaliza în 2012.

Formația va cânta la Sibiu în Oldies Pub pe 8 noiembrie 2011 și la București în The Silver Church Club pe 9 noiembrie 2011.

Amorphis

Încălzirea atmosferei înaintea show-ului finlandezilor revine în responsabilitatea a două trupe invitate special de cei de la Amorphis. Momentan numele celor două formații nu au fost anunțate.

Concertele de la Sibiu și București, reprezintă pentru rockerii finlandezi a patra întâlnire cu publicul român. Ei au mai concertat în 2009 la Arenele Romane, în 2008 la Romexpo (alături de Haggard) și în 2006 în cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu.

Biletele pentru cele două concerte pot fi achiziționate de pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro sau prin rețeaua Eventim, magazinele Diverta și Vreau Bilet, la prețul de 60 de lei până pe 13 august, de 75 de lei până în noiembrie și de 85 de lei în ziua evenimentului.

Trending