Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alice Cooper, concert incendiar la București!

Publicat

pe

Alice-Cooper
Alice-Cooper

Vara acestui an adaugă un nou nume important pe harta concertelor de la București.

Pe 14 iunie, la Arenele Romane este așteptat pentru a doua oară în România, legenda vie a hard-rockului, Alice Cooper care va concerta în cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!”.

Alice-CooperMuzica lui Cooper este considerată a fi piatră de temelie pentru nume importante din muzica de gen.

Putem chiar afirma că fără veteranul care a inventat conceptul de “rock ca și teatru”, performeri precum Marilyn Manson, KISS, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot, Rob Zombie, David Bowie, sau Ziggy Stardust nu ar fi existat în momentul de față.

În iunie Alice Cooper va aduce din nou la București show-ul pentru care este apreciat în întreaga lume. Piese celebre incluse pe nenumăratele albume concept lansate de-a lungul anilor se vor auzi până târziu în noapte pe scena de la Arenele Romane.

Evenimentul este organizat de Events și susținut de Jack Daniel’s Studio No. 7.

În perioanda 12-16 mai, fanii infocați au ocazia să-și cumpere în avans bilete reduse cu 15%: Golden Ring– 136 lei, Tribună (cu loc)– 119 lei sau Regular– 102 lei.
Din 17 mai, tichetele vor avea preț întreg: Golden Ring – 160 lei, Tribună (cu loc) – 140 lei sau Regular – 120 lei. Biletele pot fi găsite în rețeaua Eventim.

Trending