Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

20.000 de oameni au cântat într-un glas alături de Roxette la Bucureşti

Publicat

pe

Concert Roxette la Bucuresti
Concert Roxette la Bucuresti

Vremea a ţinut cu publicul prezent la Zone Arena pentru concertul duo-ului suedez la Bucureşti.

După 10 ani de absenţă de pe scena muzicală, Roxette a concertat în această seară în premieră pentru România în cadrul turneului Charm School.

Concert Roxette la Bucuresti

Show-ul a debutat cu "Dress for Success", piesa care i-a făcut celebri pe membrii trupei, urmată apoi de o avalanşă de hituri precum: Sleeping in My Car, Wish I Could Fly, She’s Got Nothing On (But the Radio), It Must Have Been Love, How Do You Do! şi Dangerous cântate de trupă în acelaşi glas cu publicul.

"Vă mulţumim că ne-aţi aşteptat în toţi aceşti ani! O să fie o seară specială, aşteptarea nu vă va fi dezamăgită", a spus Per Gessle, solistul Roxette în deschiderea concertului.

Fanii români alături de Per nu au uitat de ziua de naştere a lui Marie Fredriksson, care a împlinit astăzi 53 de ani şi i-au cântat "Mulţi ani trăiască!"- Vezi înregistrarea momentului.

Surpriza Roxette pentru publicul ce a dansast şi a cântat aproape fără oprire a venit în momentul în care membrii bandului au fost prezentați de Per Gessle și din chitară s-a auzit piesa românească "Ciuleandra".

Show-ul nordicilor s-a sfârşit pe acordurile piesei "Joyride", iar bisul a venit cu o piesă de suflet, "Listen to Your Heart" .rock

 

2 comentarii

Trending