Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Z.O.B. își serbează majoratul!

Z.O.B., una dintre cele mai vechi formații de punk-rock ale României implinește 18 ani de activitate muzicală. Aniversarea majoratului va avea loc pe 13 mai în clubul Wings din capitală... Continuare »
zob

zobZ.O.B., una dintre cele mai vechi formații de punk-rock ale României implinește 18 ani de activitate muzicală.

Aniversarea majoratului va avea loc pe 13 mai în clubul Wings din capitală de la ora 19.30. Și ca orice spectacol care se respectă, deschiderea va fi facută de Division Of Joy.

O serie de invitați sunt așteptați la eveniment, numele acestora vor fi dezvăluite în curând.

Tot atunci va fi filmat și primul DVD din cariera celor de la Z.O.B. “Posesorii de camere video sau foto sunt liberi să le aducă și să le folosească, iar dacă ne place rezultatul, cu acordul vostru, vom folosi materialul ca bonus pe DVD”, au delarat cei de la Z.O.B. pe Facebook.

Tot pe Facebook Z.O.B. își întreabă fanii: “Ce piese vreți să auziți la petrecerea de majorat?”.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar cei care au împlinit 18 ani în 2011 (până în ziua concertului) intră gratuit.

Citește mai multe despre Zob
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Simple Plan și Natasha Bedingfield lansează piesa "Jet Lag"

Simple Plan și Natasha Bedingfield și-au unit forțele pentru producerea piesei "Jet Lag". Piesa este primul single extras de pe...

Închide