Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Yanni ar putea concerta la București

Publicat

pe

yanni
yanni

yanniYanni, celebrul pianist şi compozitor de origine greacă ar putea veni în această toamnă să concerteze în România.

În prezent, agenţia Vreau Bilet negociază cu managementul artistului termenii unui posibil concert în capitală în luna septembrie 2011.

Yiannis Hrysomallis este un nume extrem de apreciat în muzica internațională. Având un talent nativ, Yanni şi-a început cariera în muzică după ce a absolvit facultatea de Psihologie de la University of Minnesota.

Doi ani la rând în 1992 și 1993 a primit nominalizări la Grammy pentru albumele “Dare to Dream” și “In My Time“.

În cele aproape 3 decenii activitate, Yanni a adunat 35 de albume de platină şi aur, reuşind să vândă peste 20 de milioane de albume la nivel mondial și a concertat în faţa a peste 2 milioane de fani de pe întreg mapamondul.

În acest moment artistul grec se află în turneul “Truth of Touch” început în luna februarie a acestui an.

În ceea ce priveşte concertul de la Bucureşti, Pepino Popescu, organizatorul evenimentului a afirmat: “Dacă discuţiile se concretizează, artistul ar urma să concerteze în capitală în luna septembrie într-o locaţie care va fi stabilită într-un timp foarte scurt. Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfăşura în Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud şi care va include şi România“.

Evenimentul ar urma să fie organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet.

Trending