Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Vezi coperta noului album Arctic Monkeys!

Cei de la Arctic Monkeys continuă să apară cu noi surprize legate de viitorul disc, pe care se pregătesc să-l lanseze pe data de 6 iunie. Astfel, după ce au... Continuare »

The Arctic MonkeysCei de la Arctic Monkeys continuă să apară cu noi surprize legate de viitorul disc, pe care se pregătesc să-l lanseze pe data de 6 iunie.

Astfel, după ce au dat naștere controverselor când au anunțat că titlul albumului va fi ”Suck It And See”, membrii trupei dezvăluie coperta materialului discografic, pe care o puteți vedea mai jos. Spre surprinderea tuturor,aceasta este în contrast cu numele discului, fiind extrem de simplă, fără desene sau alte ilustrații, doar titlul scris cu litere mari de tipar pe un fond deschis.

Acesta reprezintă cel de-al patrulea album lansat de trupă, și include single-urile „Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair” și ”Brick By Brick”.

Coperta Artic Monkeys-Suck It And See

Mai jos puteți viziona un interviu realizat de NME cu Arctic Monkeys, în care formația vorbește despre noul disc la care a lucrat împreună cu producătorul James Ford.


Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi a fondat un adăpost

Jon Bon Jovi continuă să se implice în proiecte caritabile, iar ultima noutate este inaugurarea unui adăpost pentru cei fără...

Închide