Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Vara asta se poartă Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară.
eddie van halen flip flops

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară care se apropie. Aceștia pot fi achiziționați de pe magazinul online al artistului evhgear.com , unde găsiți și multe alte produse.

Șlapii sunt disponibili în trei variante de culori, roșu, galben și alb.

Dar, pe lângă  șlapi, tricouri și alte accesorii pentru fani, Eddie Van Halen vrea să lanseze și un nou album cu trupa sa, Van Halen.

Astfel că, artistul se află în studioul de înregistrări împreună cu producătorul John Shanks. Pentru noul material discografic s-a întors în formație vocalistul David Lee Roth și s-a alăturat grupului basistul Wolfgang Van Halen.

 

Citește mai multe despre David Lee RothEddie Van HalenVan Halen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus a lansat un nou videoclip (Video)

Incubus a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Adolescents”, pe care îl puteți vedea mai jos. Pentru acest clip trupa...

Închide