Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Vara asta se poartă Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară.
eddie van halen flip flops

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară care se apropie. Aceștia pot fi achiziționați de pe magazinul online al artistului evhgear.com , unde găsiți și multe alte produse.

Șlapii sunt disponibili în trei variante de culori, roșu, galben și alb.

Dar, pe lângă  șlapi, tricouri și alte accesorii pentru fani, Eddie Van Halen vrea să lanseze și un nou album cu trupa sa, Van Halen.

Astfel că, artistul se află în studioul de înregistrări împreună cu producătorul John Shanks. Pentru noul material discografic s-a întors în formație vocalistul David Lee Roth și s-a alăturat grupului basistul Wolfgang Van Halen.

 

Citește mai multe despre David Lee RothEddie Van HalenVan Halen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus a lansat un nou videoclip (Video)

Incubus a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Adolescents”, pe care îl puteți vedea mai jos. Pentru acest clip trupa...

Închide