Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Suede, live la București!

Vara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume. Considerați alături de Blur, Oasis și... Continuare »
Suede

SuedeVara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume.

Considerați alături de Blur, Oasis și Pulp, pionieri ai curentului britpop, cei de la Suede vor performa pe scena Arenelor Romane pe 4 iunie 2011.

În concertul de la București fanii vor cânta alături de Suede hituri ca “Animal Nitrate”, “The Wild Ones”, “Trash”, “Saturday Night”, “She’s In Fashion” sau “Lazy”.

Concertul face parte din turneul pornit în cinstea reunirii trupei după o pauză de 7 ani după ce în anul 2003, după 14 ani de cântat împreună, cinci albume, trei compilații, trei DVD-uri și 21 de single-uri lansate, trupa Suede se destramă, iar membrii săi urmează cariere solo.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online la Eventim.ro și în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la următoarele categorii le preț: 100, 130 si 150 lei până pe 17 aprilie și 130, 160 si 180 lei în perioada 18 aprilie – 4 iunie 2011.

Suede- So young

Citește mai multe despre Suede
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Riverside, live la Kulturhaus club din București!

Riverside, trupa poloneză de rock progresiv, va susține anul acesta pe 8 mai primul concert în România. Înființată în 2001,...

Închide