Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Suede, live la București!

Vara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume. Considerați alături de Blur, Oasis și... Continuare »
Suede

SuedeVara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume.

Considerați alături de Blur, Oasis și Pulp, pionieri ai curentului britpop, cei de la Suede vor performa pe scena Arenelor Romane pe 4 iunie 2011.

În concertul de la București fanii vor cânta alături de Suede hituri ca “Animal Nitrate”, “The Wild Ones”, “Trash”, “Saturday Night”, “She’s In Fashion” sau “Lazy”.

Concertul face parte din turneul pornit în cinstea reunirii trupei după o pauză de 7 ani după ce în anul 2003, după 14 ani de cântat împreună, cinci albume, trei compilații, trei DVD-uri și 21 de single-uri lansate, trupa Suede se destramă, iar membrii săi urmează cariere solo.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online la Eventim.ro și în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la următoarele categorii le preț: 100, 130 si 150 lei până pe 17 aprilie și 130, 160 si 180 lei în perioada 18 aprilie – 4 iunie 2011.

Suede- So young

Citește mai multe despre Suede
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Riverside, live la Kulturhaus club din București!

Riverside, trupa poloneză de rock progresiv, va susține anul acesta pe 8 mai primul concert în România. Înființată în 2001,...

Închide