Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Suede, live la București!

Publicat

pe

Suede
Suede

SuedeVara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume.

Considerați alături de Blur, Oasis și Pulp, pionieri ai curentului britpop, cei de la Suede vor performa pe scena Arenelor Romane pe 4 iunie 2011.

În concertul de la București fanii vor cânta alături de Suede hituri ca “Animal Nitrate”, “The Wild Ones”, “Trash”, “Saturday Night”, “She’s In Fashion” sau “Lazy”.

Concertul face parte din turneul pornit în cinstea reunirii trupei după o pauză de 7 ani după ce în anul 2003, după 14 ani de cântat împreună, cinci albume, trei compilații, trei DVD-uri și 21 de single-uri lansate, trupa Suede se destramă, iar membrii săi urmează cariere solo.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online la Eventim.ro și în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la următoarele categorii le preț: 100, 130 si 150 lei până pe 17 aprilie și 130, 160 si 180 lei în perioada 18 aprilie – 4 iunie 2011.

Suede- So young

Trending